Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Neemt Louis van Gaal revanche voor de uitschakeling in 2014?

Neemt Louis van Gaal revanche voor de uitschakeling in 2014?

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

9 december 2022 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 9 december.

Wedstrijden

Kroatië - Brazilië (16.00 uur)
Kroatië is samen met Marokko eigenlijk de enige ploeg die niet door iedereen blind ingevuld werd in de kwartfinale van het WK. Voor een verrassing is de selectie van bondscoach Zlatko Dali? natuurlijk wel te sterk, maar dat kunnen ze bij een zege op Brazilië natuurlijk wel worden. Of zetten de Goddelijke Kanaries de goede eerste helft van tegen Zuid-Korea verder? 

Nederland - Argentinië (20.00 uur)
Het Nederlands elftal staat vrijdagavond voor de grootste wedstrijd in acht jaar. Na de bronzen plak in 2014 was Oranje op geen enkele eindronde meer zo succesvol als deze winter in Qatar. Tijdens het WK van 2014 in Brazilië stak Argentinië een stokje voor de vierde eindstrijd in de historie. De Argentijnen namen de strafschoppen beter dan de formatie van Louis van Gaal en plaatsten zich zodoende voor de finale. Van Gaal heeft naar eigen zeggen geleerd van die wedstrijd. Dan mogen we gerust een beter resultaat verwachten tegen Lionel Messi en consorten. 

Voetbal op tv

16.00 uur: Kroatië - Brazilië, NPO 1, live verslag van deze kwartfinale op het WK
20.00 uur: Nederland - Argentinië, NPO 1, live verslag van deze kwartfinale op het WK
21.55 uur: De Oranjewinter, SBS 6, voetbaltalkshow

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties