Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ten Hag hard voor Ronaldo na vertrek: "Mens erachter ook belangrijk"

Ten Hag hard voor Ronaldo na vertrek: "Mens erachter ook belangrijk"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

8 december 2022 – Erik ten Hag heeft voor het eerst gereageerd op het vertrek van Cristiano Ronaldo bij Manchester United. Het contract van de routinier werd ontbonden, nadat hij zich onmogelijk maakte met verschillende interviews, waarin hij de club, de coach en anderen neersabelde.

"Ronaldo is weg en zijn periode is verleden tijd. We kijken nu vooruit en we kijken naar de toekomst", liet Ten Hag weten tegenover ESPN over het tijdperk Ronaldo. "We hebben gekeken en bij voetballers kijk je als eerste naar de capaciteiten die een speler heeft. Maar de mens erachter is ook een belangrijke factor. Dat mag je niet onderschatten."

Daarmee gaf Ten Hag tekst en uitleg over de beslissing van de club om Ronaldo te laten gaan. "Je hebt de juiste karakters in je kleedkamer nodig. Niet alleen als je een wedstrijd wilt winnen, maar ook als je prijzen wilt winnen", vervolgde Ten Hag. Daar was Ronaldo niet bij nodig en dus werd zijn contract ontbonden, waarmee de club veel geld bespaarde en de Portugees een nieuwe werkgever kan zoeken.

Lees ook: PSG gaat Ronaldo niet oppikken: "Wordt lastig met deze spelers"

Ten Hag boos
Zonder alle WK-gangers, maar ook zonder alle internationals ging Manchester United woensdag pijnlijk onderuit tegen de Spaanse club Cadiz. "Onacceptabel", oordeelde de Nederlandse coach over de vier tegentreffers op het clubkanaal. "We zijn niet blij met het resultaat van deze wedstrijd. Er waren meer slechte dan goede dingen te zien in deze oefenwedstrijd", erkende Teen Hag, die wel deels tevreden was met de B-keuze die in de tweede helft speelde. "Ze brachten veel energie."

Ook met de WK-gangers is Ten Hag momenteel actief, zo liet hij blijken bij ESPN. "We hebben een plan voor wat te doen met de WK-gangers als ze weer terug zijn. We maken de spelers bewust van het feit dat je, meteen als je terug van het WK bent, je weer naar de club moet en de competitie alweer begint. Daar moet je klaar voor zijn, maar onze spelers zijn daaraan gewend. Onze spelers zijn winnaars en ze strijden nu op het WK. Op het moment dat ze eruit liggen - hopelijk is één van onze spelers de winnaar - dan moeten ze meteen weer meedoen." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd