Valse start voor Ten Hag in Spanje, oude bekende fluit Oranje l FCUpdate Recap

8 december 2022, 00:30

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 7 december.

Ten Hag en United trappen trainingskamp af met vier tegengoals

Manchester United is in de eerste oefenwedstrijd ter voorbereiding op het tweede deel van het seizoen onderuit gegaan. De ploeg van Erik ten Hag verloor met 4-2 van Cádiz, de nummer negentien van de Spaanse competitie. Donny van de Beek deed als basisspeler een helft mee. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Waarom het verkopen van Memphis 'geen zin heeft' voor Barça

Jordi Cruijff heeft zich uitgesproken over de toekomst van Memphis Depay bij FC Barcelona. De 28-jarige aanvaller beschikt over een aflopend contract en is de voorbije tijd veelvuldig in verband gebracht met een winters vertrek, maar daar ziet de directeur scouting van de Catalaanse club niet de noodzaak van in. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Argentijns twijfelgeval lijkt duel met Oranje 'gewoon' te halen

Het lijkt erop dat de Argentijnse middenvelder Rodrigo De Paul vrijdag gewoon in actie kan komen tegen het Nederlands elftal. De 28-jarige speler van Atlético Madrid heeft de onzekerheid over zijn fysieke gesteldheid weggenomen. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Deze scheidsrechter fluit de wedstrijd tussen Oranje en Argentinië

De wedstrijd tussen het Nederlands elftal en Argentinië in de kwartfinale van het WK in Qatar wordt gefloten door Mateu Lahoz. Echt goede herinneringen bewaart Oranje niet aan de 45-jarige scheidsrechter uit Spanje. Het hele artikel lezen? Klik hier!

[photo,146955,left,]

Danny Makkelie mag blijven hopen op fluiten van WK-finale

Danny Makkelie blijft een kanshebber voor het fluiten van de WK-finale op zondag 18 december. De 39-jarige Makkelie is een van de twintig overgebleven scheidsrechters in Qatar, zo heeft de FIFA woensdag bekendgemaakt. Voor zestien arbiters zit het WK erop. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Duitsland hakt knoop door; Flick blijft ondanks dramatisch WK

Hansi Flick vertrekt niet als bondscoach van de nationale ploeg van Duitsland. De positie van de oefenmeester was na het dramatische WK in Qatar onderwerp van gesprek. De Duitse voetbalbond vindt het echter niet noodzakelijk om Flick om die reden op straat te zetten. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Geen afvaardiging naar duel Oranje; ook koningspaar blijft thuis

Het Nederlands elftal wordt aanstaande vrijdag in het stadion niet aangemoedigd door een afvaardiging van de regering. Daarnaast zullen ook koning Willem-Alexander en koningin Máxima niet naar Qatar afreizen. Dat heeft ermee te maken dat tegenstander Argentinië ook niemand naar deze wedstrijd stuurt. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen