Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Familie Nouri genoot van eerbetoon: "Zij denken nog aan Appie"

Familie Nouri genoot van eerbetoon: "Zij denken nog aan Appie"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

7 december 2022 – De familie van Abdelhak Nouri heeft de nationale ploeg van Marokko bedankt voor het fraaie eerbetoon. Na de overwinning op Spanje poseerden De Leeuwen van de Atlas in de kleedkamer met een shirt van de oud-Ajacied. Broer Mohammed Nouri genoot met volle teugen van die steunbetuiging aan zijn zoon.

"Heel mooi om te zien", aldus Mohammed Nouri in gesprek met de NOS. "Het was heel emotioneel voor ons en de hele familie. Respect voor de jongens en hoe zij dat gedaan hebben. Dit eerbetoon van het Marokkaanse elftal, van de staf en de spelers bij elkaar, en het eerbetoon van Ajax op het Leidseplein. Dat zullen wij nooit vergeten. Zij denken nog aan Appie, dat is echt geweldig."

Bekijk ook: Prachtige beelden: Marokko eert Nouri na overwinning op Spanje

Marokko won na strafschoppen van Spanje. Mohammed Nouri besloot dat dinsdagavond ook te delen met zijn zoon, die in 2017 als speler van Ajax werd getroffen door een hartstilstand. "Dan laat ik hem de video's zien van Marokkanen die feestvieren. Hij reageert met een glimlach, wenkbrauwen omhoog of een knipoog. Dat betekent dat hij blij is. Af en toe wordt hij emotioneel, maar gister was het een glimlach."

Marokko treft Portugal
De familie van Nouri is afkomstig uit Marokko. Abdelhak Nouri doorliep meerdere jeugdelftallen namens Oranje. De nationale ploeg van Marokko neemt het in de kwartfinales van het WK op tegen Portugal. Het is de eerste keer dat de Marokkanen zo ver komen op een WK. "Ik heb het gevoel dat we gaan winnen", aldus Mohammed Nouri, die stiekem droomt van een finale tegen Oranje. "Dat wordt een groot feest, van allebei de kanten."

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd