'Argentijnen in spanning; bodyguard van Messi groot twijfelgeval'

7 december 2022, 19:06   Bijgewerkt: 7 december 2022, 20:14

Rodrigo De Paul is een groot vraagteken voor de wedstrijd tussen Nederland en Argentinië. De middenvelder van de Argentijnen heeft woensdag op de training een blessure opgelopen en het is de vraag of hij op tijd hersteld is voor de kwartfinale van het WK. Dat zou een flinke streep door de rekening zijn.

Volgens het Argentijnse medium TN verliet de 28-jarige De Paul woensdag het trainingsveld van La Albiceleste. Het is niet bekend wat de middenvelder van Atlético Madrid mankeert, maar hij wordt donderdag nog meerdere keren getest. Dan moet duidelijk worden of De Paul tijdig fit zal zijn voor de kraker tegen het Nederlandse elftal. Die wedstrijd staat aanstaande vrijdag (20.00 uur) op het programma.

Lees ook: Virgil kijkt uit naar clash met Messi: "Verdient speciale aandacht"

De eventuele afwezigheid van De Paul zou extra vervelend zijn voor Lionel Messi. De aanvoerder van de Argentijnen heeft op een veld een goede klik met zijn ploeggenoot. De Paul wijkt amper van de zijde van de sterspeler en speelde tot nu toe alle wedstrijden namens de ploeg van bondscoach Lionel Scaloni. De Paul wordt ook gezien als de zogenaamde bodyguard van Messi en speelde tot op heden 48 interlands.

Ángel Di María

Ángel Di María lijkt op zijn beurt wel fit genoeg om in de basis te kunnen beginnen tegen Oranje. De 34-jarige aanvaller van Juventus ontbrak de afgelopen dagen vanwege een hardnekkige hamstringblessure. Toch gaat dat volgens TN de goede kant op. Di María stond de volledige training op het veld en lijkt klaar voor de rest van het toernooi. Papu Gómez is naar alle waarschijnlijkheid niet inzetbaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen