Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Verklapt Van Gaal alvast iets over de opstelling van Oranje?

Verklapt Van Gaal alvast iets over de opstelling van Oranje?

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

8 december 2022 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 8 december.

Nieuws

Persconferentie Van Gaal
Het is The Day Before. Morgen neemt het Nederlands elftal het in de kwartfinale van het WK op tegen Argentinië. Louis van Gaal zal zoals gebruikelijk tijdens een persconferentie vooruitblikken op de wedstrijd. Wil hij al wat over de opstelling kwijt? Of over hoe hij van plan is Lionel Messi af te stoppen? De persconferentie gaat om 13.30 uur van start.

Wedstrijden

Arsenal - Olympique Lyon (16.30 uur)
Terwijl het WK nog in volle gang is, bereidt Arsenal zich voor op een spannende tweede seizoenshelft. De Londense club is als koploper van de Premier League de lange winterbreak ingegaan en hervat competitie over een kleine drie weken met een wedstrijd tegen West Ham United. Dat zal Arsenal doen zonder Gabriel Jesus, die tijdens het WK geblesseerd is geraakt. Vandaag wordt er geoefend tegen Olympique Lyon.

Voetbal op tv

21.50 uur: De Oranjewinter, SBS 6 - voetbaltalkshow

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties