Zus Ronaldo is woest: "Schande dat ze hem zo vernederen"

7 december 2022, 10:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Cristiano Ronaldo speelde als invaller een marginale bijrol bij de eclatante 6-1 zege op Zwitserland waarmee Portugal doordrong tot de laatste acht op het WK. De 37-jarige aanvaller hield zelf na afloop de kaken op elkaar, maar zijn zus Elma Aveiro heeft zich op Instagram weer eens uitgesproken over de reservebeurt van haar broer. 

Eerder dit seizoen baarde Elma al opzien toen ze het voor haar broer opnam toen die door Erik ten Hag uit de selectie van Manchester United was gezet. Die sanctie was het gevolg van de weigering van Ronaldo om in de slotfase van het Premier League-duel met Tottenham Hotspur in te vallen. 'Karma bestaat... en God slaapt nooit', schreef ze destijds op het sociale medium. 

Maar nu is Fernando Santos de gebeten hond. 'Blijkbaar is alles wat hij ooit gedaan heeft niet meer belangrijk', schrijft ze. 'Blijkbaar wordt dat vergeten. Nu hebben ze hem niet meer nodig...', vervolgt het. 'Het is een schande dat ze een man vernederen die zijn land zoveel gegeven heeft.' Ze haalt bovendien wederom haar geloof van stal. 'Ik weet niet waarom hij op de bank zit en ik begrijp het niet, maar ik ben er zeker van dat God met de nodige antwoorden zal komen. Die laat het nooit afweten.'

Ook Ronaldo's vrouw Georgina Rodriguez liet zich niet onbetuigd. 'Wat jammer dat de beste speler ter wereld niet 90 minuten lang te zien was op het veld', schreef zij na de wedstrijd. 'De fans bleven echter na jou vragen en jouw naam zingen', vervolgde ze. 'Moge God en je goede vriend Fernando Santos handen blijven schudden en ons nog minstens één avond doen vibreren', besluit Rodriguez.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Hebjehemweer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Deze narcist heeft zich omgeven met mensen die hem constant bevestigen in zijn gedrag. Gevaarlijke situatie. Het is duidelijk dat Portugal beter af is zonder Kwalnaldo.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen