Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Premier League lonkt voor Marokkaanse WK-uitblinker Amrabat'

'Premier League lonkt voor Marokkaanse WK-uitblinker Amrabat'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

7 december 2022 – Van de acht kwartfinalisten op het WK is Marokko zonder twijfel de grootste verrassing. Sofyan Amrabat is één van de grote uitblinkers in het elftal van bondscoach Walid Regragui en dat is ook in Engeland niet onopgemerkt gebleven. 

De Italiaanse journalist Fabrizio Romano deed navraag bij Mohammed Sinouh, de zaakwaarnemer van de 26-jarige middenvelder van Fiorentina. Sinouh bevestigde dat hij veelvuldig wordt bestookt door verschillende Premier League-clubs. "Ik krijg een hoop telefoontjes over hem." Dat vindt Sinouh niet vreemd. "De hele wereld heeft kunnen zien dat hij de beste verdedigende middenvelder op dit WK is."

Toch laat Amrabat zich niet van de wijs brengen door de op gang gekomen interesse. "Sofyan is een top professional", zegt Sinouh over zijn pupil. "Hij is volledig gefocust op het WK en Marokko." Romano en Sinouh benoemen niet welke clubs voor de in Huizen geboren middenvelder in de markt zijn, maar in de Engelse media worden verschillende opties genoemd. Zo meldde Sky Sports al voor de wedstrijd van dinsdag tegen Spanje dat Liverpool overweegt een bod van 30 miljoen euro neer te leggen bij Fiorentina. 

Amrabat behoort tot de grote uitblinkers bij Marokko, dat vriend en vijand verbaasde door vóór Kroatië en België als groepswinnaar door te dringen tot de laatste zestien op het WK. Dinsdag kwam daar de minstens zo verrassende eliminatie van Spanje bij, waardoor de ploeg het in de kwartfinale mag opnemen tegen Portgual. Amrabat miste tot op heden nog geen minuut, hoewel hij tegen de Spanjaarden wegens rugklachten wel 'met een spuit erin' speelde, zo gaf hij na de wedstrijd toe. 

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd