Eto'o diep door het stof na trap richting fan: 'Dit past niet bij mij'

6 december 2022, 23:50

Samuel Eto'o heeft dinsdag zijn excuses aangeboden na een bizar incident in Qatar. De voormalig international van Kameroen ging na de wedstrijd tussen Brazilië en Zuid-Korea volledig door het lint tegen een man uit Algerije. Daar worden tot overmaat van ramp ook nog eens beelden van gemaakt.

Daarop is te zien hoe Eto'o na de wedstrijd met wat fans op de foto gaat. Vervolgens wordt de inmiddels 41-jarige Kameroener benaderd door een vlogger uit Algerije. Er volgt in eerste instantie een woordenwisseling, maar uiteindelijk deelt de ex-spits van onder meer FC Barcelona een behoorlijke trap uit. De vlogger gaat naar de grond en omstanders brengen Eto'o tot bedaren. Een dag later liet de 118-voudig international van zich horen.

Bekijk ook: Bizar: Samuel Eto'o valt supporter aan na Brazilië - Zuid-Korea

'Mijn oprechte excuses', opent Eto'o in een statement via zijn social media. 'Na de wedstrijd tussen Brazilië en Zuid-Korea heb ik een geweldadige woordenwisseling gehad met iemand die achteraf een supporter van Algerije blijkt te zijn. Ik maak mijn excuses voor feit dat ik mijn emoties niet in bedwang kon houden. Op deze manier reageren past niet bij mijn persoonlijkheid. Ik bied mijn excuses aan voor dit jammerlijke incident.'

Kameroen - Algerije

Eto'o laat ook weten dat zijn gedrag niet uit de lucht kwam vallen. Hij wordt naar eigen zeggen namelijk al tijden lastig gevallen door aanhangers van de nationale ploeg van Algerije. Tijdens de WK-kwalificatie werden de Algerijnen namelijk uitgeschakeld door Kameroen, het land van Eto'o. 'Ik hoop dat De Woestijnvossen zich neer kunnen leggen bij die pijnlijke nederlaag. Dan kunnen we dit samen achter ons laten', besluit de veelbesproken Eto'o.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

LM89JWZ
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lekker makkelijk om even zo'n statement te maken. Zoek die man anders even op en biedt persoonlijk je excuses aan? Met die trap bleef hij eerst ook maar achter die vent aanrennen.... Maarja, als een vlogger uit Algerije je al zo gek kunt maken, dan ben je echt diep gezonken.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen