Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Sevilla laat Dolberg alweer gaan en wil Nederlandse vervanger'

'Sevilla laat Dolberg alweer gaan en wil Nederlandse vervanger'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

6 december 2022 – Kasper Dolberg (25) gaat Sevilla alweer verlaten. De Deense aanvaller maakt zich op voor een transfer naar 1899 Hoffenheim. Als vervanger van de oud-Ajacied denken de Andalusiërs aan een Nederlander.

De overgang van Dolberg naar Hoffenheim lijkt al vrijwel zeker in kannen en kruiken. Sevilla huurde de spits dit seizoen van OGC Nice, maar bij de Spaanse club kon hij in de acht duels die hij maakte geen goede indruk achterlaten. Hij kwam amper tot speelminuten, scoorde niet en gaf slechts één assist in zijn duels voor de Spaanse club.

1899 Hoffenheim wil profiteren van de situatie en heeft volgen SPORT1 al gesproken met de uitgeschakelde WK-ganger. Hoffenheim zou de Deen in eerste instantie willen huren, maar hopen wel een koopoptie af te dwingen bij zijn Franse werkgever. Hoeveel er eventueel voor hem op tafel moet komen, is niet bekend. Ajax ontving bij zijn verkoop nog twintig miljoen euro voor hem: dat lijkt hij inmiddels niet meer waard.

Lees ookAjax als opleidingsclub absolute hofleverancier van WK in Qatar 

Malen in beeld bij Sevilla
Waar de transfer van Dolberg wel vrij zeker lijkt, is de club zich logischerwijs aan het beraden over een opvolger. Volgens transferjournalist Gianluca di Marzio is Malen serieus in beeld bij Sevilla, al is dat gerucht wat minder sterk dan die van Dolberg zelf. De Nederlander kon ondanks zijn transfersom van dertig miljoen euro niet voldoende indruk maken. Dit seizoen maakte hij pas één goal en gaf hij drie assists, waarmee hij niet overtuigde bij Borussia Dortmund. Mocht Sebastien Haller weer volledig fit worden bij BVB, zal de rol van Malen minder worden. Zodoende lijkt Sevilla serieuze kans te maken op de deal. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd