Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Shinji Ono ziet terugkeer naar Rotterdam wel zitten: "Het komt er wel van"

Shinji Ono ziet terugkeer naar Rotterdam wel zitten: "Het komt er wel van"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

6 december 2022 – Shinji Ono mag dan uit het oog van de Nederlandse voetballiefhebber zijn verdwenen, maar uit het hart is hij zeker niet. De Japanner die in 2002 de UEFA Cup won met Feyenoord ziet een terugkeer naar de Kuip wel zitten. "Covid zette een streep door de plannen, maar het komt er wel van", aldus de Japanner in gesprek met het Algemeen Dagblad.

"Ik heb veel met Nederland, uiteraard vooral met Rotterdam. Ik heb vaker gedacht om een keer terug te keren naar de Kuip, waar ik een mooie tijd had", vertelt Ono aan de krant. De 43-jarige middenvelder die aan het begin van deze eeuw furore maakte in Rotterdam-Zuid kwam dit seizoen tot slechts 47 speelminuten bij HC Sapporo, een Japanse middenmoter.

Onvergetelijk
"Van Dennis te Kloese, de nieuwe directeur van Feyenoord, kreeg ik een shirt opgestuurd met de handtekeningen van de spelers die de finale van de Conference League hebben gespeeld", aldus Ono. "Als teken dat zij mij nog waarderen. Een mooi gebaar, een teken dat ze mij in Rotterdam niet zijn vergeten. Het hangt in mijn huis, Feyenoord was ook voor mij onvergetelijk."

Of Ono ook daadwerkelijk een versterking is voor Feyenoord op het veld, is nog maar de vraag. De oud-international werkt tegenwoordig naast zijn voetballoopbaan voor de Japanse televisie. 

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd