'Eerste winteraankoop Feyenoord aanstaande: akkoord met linkspoot'

6 december 2022, 08:53   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord gaat Patricio Pacifico op proef nemen. De verdediger uit Uruguay komt begin januari over voor een proefperiode en daarvoor is alles in kannen en kruiken. Mogelijk wordt de zestienjarige voetballer derhalve de eerste winteraankoop voor de koploper van de Eredivisie.

Feyenoord heeft al contact gehad met zijn familie in de hoofdstad Montevideo en heeft hem overtuigd met de plannen die er voor hem liggen. Andersom moet Pacifico, die ook belangstelling geniet van Duitse clubs, de Rotterdammers nog wel imponeren tijdens een proefperiode. Die komt er in elk geval in januari, al is een exacte datum nog niet bekend.

Volgens 1908.nl is de kans op een akkoord tussen alle partijen derhalve realistisch, mocht de linkspoot – die ook als linksback uit de voeten kan – voldoende indruk maken in Rotterdam-Zuid. 'Zijn club Defensor Sporting en Feyenoord hebben een goede verstandhouding. Dit kan een eventuele toekomstige deal eenvoudiger maken', schrijft het medium.

Lees ook'Ontwikkelingen rond Feyenoord-spits Giménez: dubbel interesse'

Feyenoord-transfers

Pacifico lijkt de eerste speler te worden die de Rotterdammers in de komende winterstop presenteren, al is dat mogelijk alleen (nog) op tijdelijke basis. Eerder werd de club gelinkt aan de bij AS Roma overbodige Rick Karsdorp, net als Ali Mohamed en Aïssa Laïdouni. Daar tegenover staat dat Alireza Jahanbakhsh in de belangstelling staat van het Griekse Panathinaikos, de nauwelijks gebruikte Mohamed Taabouni verhuurd wil worden en er ook voor Santiago Gimenez belangstelling is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Frank16
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mooi!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen