Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Brazilië bewijst zichzelf als topfavoriet, Van Dijk schakelt beveiliging in | FCUpdate Recap

Brazilië bewijst zichzelf als topfavoriet, Van Dijk schakelt beveiliging in | FCUpdate Recap

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

6 december 2022 – In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 5 december.

Galavoorstelling in eerste helft leidt Brazilië naar kwartfinale WK
Brazilië heeft zich maandagavond ten koste van Zuid-Korea geplaatst voor de kwartfinale van het WK in Qatar. In een wedstrijd met twee gezichten was de ploeg van bondscoach Tite in de eerste helft veel te sterk voor het laatste Aziatische elftal op dit WK, waarna Zuid-Korea in de tweede helft een eretreffer wist te maken (4-1). De teruggekeerde Neymar leek Brazilië, voor wie Kroatië de tegenstander wordt in de volgende ronde, goed van pas te komen. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Opmerkelijk: WK 2026 wordt mogelijk in twee delen opgesplitst
Hoewel het WK in Qatar nog in volle gang is, zal het volgende wereldkampioenschap voetbal er naar verluidt iets anders uit gaan zien. Dat heeft Arsène Wenger, oud-trainer van onder meer Arsenal en momenteel actief bij de FIFA als hoofd van de afdeling mondiale voetbalontwikkeling, bekend gemaakt. Bij The Athletic geeft Wenger een korte toelichting gegeven over de opzet van het toernooi. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Kroatië beëindigt Japanse WK-droom na strafschoppenreeks
Kroatië heeft maandagavond de kwartfinale van het WK in Qatar bereikt ten koste van Japan. In een spannend en gelijk opgaand duel waren er penalty's voor nodig om de twee ploegen te onderscheiden, waarin de spelers van Kroatië het vizier beter op scherp hadden staan. In de kwartfinale zal de ploeg van aanvoerder Luka Modric het opnemen tegen de winnaar van het duel tussen Zuid-Korea en Brazilië, die om 20.00 uur vanavond tegenover elkaar staan. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Steeds meer overvallen bij voetballers: 'Van Dijk heeft bewaking thuis'
Professionele voetballers hebben in toenemende mate behoefte aan beveiliging buiten de wedstrijden zelf. Zondagavond kwam in verschillende Engelse media het nieuws naar buiten dat aanvaller Raheem Sterling na afloop van de gewonnen achtste finale tegen Senegal (3-0) naar Engeland is gevlogen. Zijn woning zou namelijk zijn binnen gevallen toen zijn vrouw en kinderen aanwezig waren en dit is helaas niet de eerste keer dat dit voorkomt in de voetbalwereld. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Kritiek op 'respectloos' Brazilië: "Zelfs de bondscoach deed mee"
Roy Keane heeft zich flink geërgerd aan de manier waarop de spelers van Brazilië hun doelpunten vierden tegen Zuid-Korea (4-1). Bij ieder doelpunt van de Seleção werd er uitgebreid gedanst, wat volgens de oud-middenvelder van onder meer Manchester United niet van respect getuigd. Bij ITV gaf de Ierse voetbalanalist zijn blik op de zaak. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties