Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Van der Vaart ziet probleem voor Oranje: "Messi is niet te houden"

Van der Vaart ziet probleem voor Oranje: "Messi is niet te houden"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

5 december 2022 – Rafael van der Vaart heeft er vertrouwen in dat het Nederlands elftal in de kwartfinale van het WK af kan rekenen met Argentinië. De 109-voudig international beschrijft de selectie van Argentinië als 'mager', maar voorziet wel één speler die een probleem kan vormen voor Oranje: Lionel Messi.

De 35-jarige dribbelaar nam in de achtste finale tegen Australië zijn ploeg wéér bij de hand, door de openingstreffer voor zijn rekening te nemen. "Dat blijft genieten", zegt Van der Vaart bij de NOS. Die goal, dat kan hij gewoon. Zodra hij de bal krijgt, is er rust in het spel."

"Hij is niet te houden, het is bijna PlayStation", gaat de oud-middenvelder verder. Goed advies voor de verdediging van Oranje heeft Van der Vaart niet. "Je wordt helemaal gek als je tegen hem moet spelen. Iedereen zit kort op hem, tegenstanders doen echt hun best. Het is echt niet normaal". 

Messi verdedigt niet
Toch ziet Van der Vaart ook een voordeel voor Oranje. "Als we veel de bal hebben... Hij verdedigt niet mee. Dan kan je lekker voetballen. Je hebt gewoon met hem te maken. Als hij speelt zoals tegen Australië, hebben we een probleem. Anders hebben we een goede kans om te winnen. Verder vind ik Argentinië magertjes." Aankomende vrijdag zal de aftrap van de kwartfinale om 20.00 uur Nederlandse tijd plaatsvinden.

Lees ook: Moet De Roon Messi afstoppen? "Desnoods tot onder de douche" Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd