Arne Slot verwacht een rustige transferperiode voor Feyenoord

5 december 2022, 20:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Veel voetbalsupporters hadden de timing van het WK in Qatar liever anders gezien, maar voor Feyenoord-trainer Arne Slot kwam een korte vakantie niet slecht uit. Aan tafel bij de NOS gaf Slot een korte toelichting over zijn vakantie en de huidige stand van zaken binnen de selectie van de Rotterdammers. 

"Ik heb echt even van de vakantie kunnen genieten", begint Slot. "Dat was wel anders als afgelopen zomer toen er een enorm drukke transferzomer was. Dan heb je als hoofdtrainer ook geen rust." Afgelopen zomer raakte Feyenoord na de succesvolle Europese campagne in de Conference League, waarin de finale werd bereikt, veel spelers kwijt. Liefst negen spelers die voor een basisplaats concurreerden vertrokken uit Rotterdam, maar aankomende winter zal volgens Slot een rustigere periode worden. "Ik verwacht dat wij komende transferperiode weinig mutaties krijgen in de selectie."

De meeste spelers van de A-selectie van Feyenoord zijn na een korte vakantie inmiddels weer aangesloten in Rotterdam. Enkele Feyenoorders waren echter actief op het WK, waardoor zij later aan zullen haken. "Ook die jongens hebben recht op vakantie. Één speler is nog actief op het WK en hopelijk voor lang, dat is natuurlijk Justin Bijlow. Sebastian en Alireza sluiten binnenkort weer aan", lichtte slot toe.

Oude bekende traint mee

Voor enkele Feyenoord-supporters was er maandag een bekend gezicht waar te nemen op het trainingscomplex van Feyenoord. Doelman Nick Marsman traint namelijk momenteel mee met de Rotterdammers, om zijn fitheid in stand te houden. "Nick heeft gevraagd of het mogelijk was om met ons mee te trainen. Dat hebben we afgelopen zomer met Boëtius ook gedaan. Voor ons komt het wel mooi uit nu Justin er niet bij is natuurlijk."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

1 of 2 aankopen is ook rustig 😃

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen