Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bondscoach Portugal pakt gedrag Ronaldo aan op persconferentie

Bondscoach Portugal pakt gedrag Ronaldo aan op persconferentie

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

5 december 2022 – Fernando Santos is erg ontevreden over de manier waarop Cristiano Ronaldo reageerde op zijn wissel in de wedstrijd tegen Zuid-Korea. De bondscoach van Portugal haalde de spits na 65 minuten naar de kant bij een gelijke stand (1-1) en daar was Ronaldo niet van gediend. Volgens Portugese media zou hij namelijk boos hebben gereageerd. "Je hebt zo'n fucking haast om me naar de kant te halen, fuck", zou Ronaldo zijn bondscoach hebben nageroepen.

Santos zelf heeft hier echter niets van mee gekregen, zo geeft hij aan in de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen Zwitserland. "Ik hoorde niets op het veld, ik zag hem alleen ruzie maken met de Koreaanse speler. Toen heb ik het op TV gezien en vond ik het helemaal niet leuk wat ik zag", aldus de bondscoach. Veel tijd wil hij hier echter niet aan besteden. "Problemen moeten intern worden opgelost. Nu heeft iedereen de focus op de wedstrijd van morgen".

Dinsdagavond speelt Portugal namelijk de achtste finale van het WK. Santos verwacht tegen de Zwitsers een zwaar duel, maar ziet zijn elftal wel als de favoriet. "We hebben een goed elftal, maar het is een spel. We zijn gefocust en we willen hier blijven. Als je naar de achtste finale gaat, ben je dichter bij het punt dat je WK-favoriet bent."

Ronaldo naar de zandbak
In de persconferentie ging Santos ook nog kort in op de transfergeruchten over Ronaldo, die naar verluidt op het punt staat om te tekenen bij het Saoedische Al-Nassr. Ronaldo kan hier volgens Spaanse media tot 200 miljoen euro per jaar verdienen, waardoor er veel media-aandacht gaat naar de opmerkelijke transfer. Volgens Santos beïnvloedt dit de focus van zijn aanvaller echter niet. "Het zou in de krant hebben gestaan, ik weet er niets van. Het is zijn keuze. Hij is gefocust op het WK en het helpen van het team, dat is waar het om gaat", aldus de bondscoach.

Lees ook: Marca weet het zeker: Ronaldo voor monstersalaris naar Al-Nassr Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd