Opvallend: Feyenoord verwelkomt oude bekende op eerste training

5 december 2022, 11:28

Feyenoord is maandag begonnen aan de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Opvallend was dat bij de eerste training ook een oude bekende aansloot. Doelman Nick Marsman trainde namelijk mee.

Marsman droeg tussen 2019 en 2021 het shirt van Feyenoord en vertrok vervolgens naar Inter Miami. Daar ligt hij nog vast tot eind 2023, al zat hij dit seizoen vooral op de bank. Dat de 32-jarige goalie nu terug is in Nederland en meetraint bij zijn oude club, zegt mogelijk dat zijn Amerikaanse avontuur erop zit. 

Dat zijn aanwezigheid op de training van Feyenoord een terugkeer zou kunnen betekenen, lijkt onwaarschijnlijk. De keeperspositie is met Justin Bijlow, Timon Wellenreuther en Ofir Marciano al goed bezet. Vermoedelijk houdt hij in Rotterdam enkel zijn conditie op peil, zoals afgelopen zomer ook gold voor oud-Feyenoorder Jean-Paul Boëtius.

Marsman bij Feyenoord

Toen Marsman in 2019 voor Feyenoord tekende, was de verwachting niet dat hij veel zou spelen. Mede door langdurig blessureleed van Justin Bijlow kwam hij echter tot liefst dertig optredens in Feyenoord 1. Eerder speelde hij in Nederland ook voor FC Twente, Go Ahead Eagles en FC Utrecht. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen