Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Wordt het WK-sprookje van Marokko vervolgd tegen Spanje?

Wordt het WK-sprookje van Marokko vervolgd tegen Spanje?

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

6 december 2022 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 6 december.

Wedstrijden

Marokko - Spanje (16.00 uur)
Gaat Marokko opnieuw voor een grote stunt zorgen op het WK? De ploeg van bondscoach Hoalid Regragui eindigde in een groep met België, Kroatië en Canada op de eerste plek en moet het nu opnemen tegen Spanje. Dat land begon met een overtuigende 7-0 overwinning op Costa Rica aan het WK, maar sloot de poule uiteindelijk af met slechts vier punten. Aan de zijde van Marokko zijn weer enkele geboren Nederlanders te bewonderen. Hakim Ziyech, Noussair Mazraoui en Sofyan Amrabat hebben een belangrijke rol in het elftal van De Leeuwen van de Atlas.

Portugal - Zwitserland (20.00 uur)
Een gevaarlijke outsider voor de wereldtitel is Portugal. Met superster Cristiano Ronaldo in de gelederen moet er in de achtste finales worden afgerekend met Zwitserland. De Zwitsers hielden Kameroen en Servië in de groepsfase achter zich en dat is een knappe prestatie. Nu wordt er een nieuwe stunt gevraagd van Zwitserland, dat onlangs in de Nations League nog twee keer tegen Portugal speelde. Beide landen wonnen allebei een keer, maar het is duidelijk dat de Portugezen de favoriet zijn. De winnaar van dit duel speelt vervolgens tegen Marokko of Spanje.

Voetbal op tv

16.00 uur Marokko - Spanje, NPO1 - live verslag van deze achtste finale op het WK
20.00 uur Portugal - Zwitserland, NPO1 - live verslag van deze achtste finale op het WK

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties