Martinez zoekt voor kwartfinale contact met oud-collega's bij Ajax

4 december 2022, 23:43

Lisandro Martinez (24) verwacht een heel zware wedstrijd in de kwartfinale van het WK tegen Nederland. De Argentijn kent Oranje goed door zijn periode bij Ajax en kijkt vooruit naar het treffen. "Het gaat zwaar worden. Nederland heeft heel goede spelers", waarschuwt Martinez zijn ploeggenoten.

Dat doet hij in het Algemeen Dagblad na de 2-1 zege op Australië. "Het is een goed voetballende ploeg. Een zware tegenstander die ons van de bal zal proberen te houden en over uitstekende spelers en een geweldige trainer beschikt", weet Martinez nog uit zijn periode in Nederland. Hij verwacht een gelijkwaardige wedstrijd komende vrijdag in Lusail.

"Het zal zwaar worden. Elke wedstrijd op het WK is zwaar. We weten allemaal dat het Nederlands elftal erg goede spelers heeft. Nu moeten we van dit moment genieten en ons vervolgens optimaal voorbereiden op de wedstrijd tegen Nederland", aldus Martinez, die verwacht contact te hebben met zijn voomrmalig ploeggenoten bij Ajax. "Ik denk dat ik ze nog wel even een berichtje ga sturen ja."

Lees ook: Mogelijke meevaller Oranje: drietal onzeker bij Argentinië

Messi wereldkampioen

Martinez gaat in het vraaggesprek ook in op de relatie met sterspeler Lionel Messi. De kleine aanvaller hoopt voor het eerst met zijn land de WK-titel te pakken, nadat hij in de finale in 2014 verloor van Duitsland. "Om hem in blessuretijd nog alles te zien geven, geeft mij kippenvel. Je geeft als medespeler alles voor hem. Hij is de beste van iedereen en om hem als teamgenoot te hebben, maakt me zo ontzettend trots", zei de oud-Ajacied.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen