Waarom Sterling vanuit Qatar terug naar Engeland vloog

4 december 2022, 23:17

Raheem Sterling (27) was zondagavond de grote afwezige bij de nationale ploeg van Engeland. De aanvaller werd vanwege privé-omstandigheden buiten de wedstrijdselectie gehouden van bondscoach Gareth Southgate. Inmiddels is via The Sun uitgelekt wat de vermoedelijke reden is van de afwezigheid.

Het boulevardmedium schreef dat Sterling afwezig is vanwege een inbraak in zijn woning. Het landhuis waarin hij woont, zou zijn beroofd door een stel inbrekers. Hoe het met de aanvaller en zijn woning gaat, is nog niet bekend. Het was in elk geval reden genoeg voor de aanvaller om Qatar te verlaten en stante pede terug te keren naar zijn thuisland. 

Of er familie aanwezig was in het huis en wat er allemaal weggenomen is, is niet bekend gemaakt door The Sun. De The Football Association (FA) maakte alleen bekend dat het ging om afwezigheid vanwege privé-omstandigheden. De verwachting is wel dat hij na zijn terugkeer naar Engeland voor het duel in de kwartfinale weer aansluit bij de selectie van Southgate.

Lees ook: De opmerkelijke uitblinkers van Engeland bij simpele zege op Senegal

De 81-voudig international stond in de eerste twee WK-wedstrijden in de basis bij Engeland, alleen in het laatste groepsduel met Wales bleef hij op de bank. Phil Foden stond in die wedstrijd in de basis op zijn plek en dat was ook zondagavond het geval tegen Senegal. Zonder de buitenspeler van Chelsea wonnen The Three Lions overigens simpel met 3-0 van de nummer twee uit de poule van Nederland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen