Dit bedrag verdiende Oranje tot dusver al op het WK in Qatar

4 december 2022, 20:02

Door het winnen van de achtste finale op het WK in Qatar heeft het Nederlands elftal opnieuw vier miljoen euro binnengehaald. De inkomsten van Oranje lopen daarmee nog verder op en kunnen bij een zege in de kwartfinale tegen Argentinië enorm toenemen.

De KNVB ontving door de deelname aan het WK in Qatar al een startpremie van negen miljoen euro. Hoe verder je als land in het eindtoernooi komt, hoe meer premies je kunt verdienen. Door het bereiken van de achtste finales wist Oranje een nieuwe premie van vier miljoen euro binnen te halen en dat is nu zaterdagavond verder opgelopen.

Doordat de formatie van bondscoach Louis van Gaal af wist te rekenen met de Verenigde Staten ontvangt de KNVB een nieuwe premier van vier miljoen euro. Dat houdt in dat het Nederlands elftal tot dusver al zeventien miljoen euro aan premies heeft binnengehaald in het Emiraat.

Toekomstige premies

Als Oranje volgende week vrijdag Argentinië weet te verslaan in de kwartfinale kan de KNVB maar liefst zeven miljoen euro bijschrijven. Mocht Oranje dan ook nog de finale weten te bereiken kan het een soortgelijk bedrag ontvangen. Als het Nederlandse elftal het WK zou winnen speelt het in totaliteit bijna veertig miljoen euro aan premies bij elkaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen