Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Pijnlijk: zeventig procent van Portugese fans is klaar met Ronaldo

Pijnlijk: zeventig procent van Portugese fans is klaar met Ronaldo

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

4 december 2022 – Het is nog niet helemaal het WK van Cristiano Ronaldo. De grote naam aan de kant van Portugal scoorde weliswaar van elf meter in de openingswedstrijd van zijn land tegen Ghana (3-2), maar kon verder nog niet echt overtuigen. Liefst zeventig procent van de Portugese voetbalfans denkt zelfs dat de ploeg in de knock-outfase beter af is zonder Ronaldo in de basis.

Dat was althans de uitkomst van een poll van de grote Portugese sportkrant A Bola. De vraag of Ronaldo zijn basisplaats moet behouden, werd door zeventig procent (!) van de stemmers met nee beantwoord. Zij zien Portugal het liefst zonder de vedette aantreden in de achtste finale tegen Zwitserland van komende dinsdag.

Tot dusver stond Ronaldo wel in alle wedstrijden in de basis, al maakte hij nog geen enkele keer de negentig minuten vol. Tegen Zuid-Korea werd hij al na 64 minuten naar de kant gehaald, wat er echter ook mee te maken had dat Portugal toen al geplaatst was voor de knock-outfase. Met die wissel was de sterpspeler naar verluidt overigens niet echt blij, al sprak hij dat zelf tegen. 

Lees ook: Portugese media: Cristiano Ronaldo woedend na vroege wissel

Onzekerheid
Hoewel Ronaldo zich momenteel volledig op het WK concentreert, sluimert op de achtergrond de onzekerheid over zijn toekomst. Na zijn spraakmakende interview met Piers Morgan, waarin hij hard uithaalde naar onder meer Manchester United en Erik ten Hag, werd besloten zijn contract op Old Trafford te ontbinden. De vraag is nu dus welke club in zee wil met de 37-jarige aanvaller. Een deal met het Saoedische Al-Nassr zou volgens sommige geruchten dichtbij zijn.

Lees ook: 'Ronaldo akkoord met Saoedi's: dit zijn de bizarre financiële details'

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd