Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

In Brugge overbodige Vormer bedankt voor Eredivisie-terugkeer

In Brugge overbodige Vormer bedankt voor Eredivisie-terugkeer

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

2 december 2022 – Ruud Vormer was bij Club Brugge jarenlang een onmisbare schakel op het middenveld. Dit seizoen komt hij echter niet meer voor in de plannen van trainer Carl Hoefkens en houdt hij vooral de tribune warm in het Jan Breydelstadion. Toch heeft Vormer afgezien van een overstap naar Nederland. 

Vormer was namelijk nadrukkelijk in beeld bij FC Groningen. De club staat na veertien wedstrijden slechts vijftiende in de Eredivisie en zag in Vormer een ideale speler om het middenveld te versterken. Ondanks de overkomst van Joey Pelupessy afgelopen zomer ontbreekt het daar in de ogen van de technische staf van de noorderlingen nog aan een absolute leider, een rol die de 34-jarige Vormer prima zou kunnen vervullen. 

Daar heeft Vormer echter geen trek in, meldt Voetbal International vandaag. De speler werd gepolst door de Groningse technisch directeur Mark-Jan Fledderus, maar die kreeg te horen dat Vormer 'geen interesse' heeft in een overgang naar de Eredivisie. Het is de zoveelste teleurstelling voor Fledderus in deze periode, waarin de zoektocht naar een nieuwe trainer ook al zeer moeizaam verloopt

Na het mislopen van Vormer blijft FC Groningen wel inzetten op een 'ervaren speler met bewezen kwaliteit', zo schrijft VI-journalist Reon Boeringa op twitter. De club is daarnaast naarstig op zoek naar 'aanvallers met diepgang', vervolgt hij. De Trots van het Noorden kwam in de eerste seizoenshelft slechts zeventien keer tot scoren en neemt in de winterstop bovendien afscheid van de clubtopscorer van vorig seizoen, Cyril Ngonge.

Lees ook: FC Groningen is er klaar mee: Cyril Ngonge mag vertrekken

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd