Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Nog twee tickets op het spel: dit weten we over de achtste finales

Nog twee tickets op het spel: dit weten we over de achtste finales

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

1 december 2022 – Het WK in Qatar vliegt voorbij. De groepsfase zit er bijna op, wat betekent dat de eerste achtste finales voor de deur staan. Zo komt het Nederlands elftal zaterdag al in actie tegen de Verenigde Staten. Maar welke landen zich hebben nog meer al geplaatst voor de volgende ronde? En welke ploegen zijn nog in de race voor een plek bij de laatste zestien?

Na een krankzinnige speeldag wordt er steeds meer duidelijk over de achtste finales en het restant van het toernooi. Marokko en Kroatië eindigden boven België in groep F, terwijl Japan en Spanje zich als respectievelijk nummers één en twee van groep E eveneens plaatsten voor de volgende ronde. Vrijdag vallen de laatste beslissingen in de groepsfase. Brazilië en Portugal zijn al zeker van een plek bij de laatste zestien, maar daarachter gaat het er nog om spannen.

In groep G, de poule van het al geplaatste Brazilië, kunnen Zwitserland, Kameroen én Zwitserland allemaal nog door. De Zwitsers staan er momenteel het beste voor. Zij wonnen al van Kameroen en hebben daardoor twee punten meer dan Servië en het Afrikaanse land. Voor het Servië van Dusan Tadic is de opdracht duidelijk: winnen van Zwitserland. Alleen dan heeft het nog een kans om zich te plaatsen voor de volgende ronde.

In groep H, waarin Portugal na twee wedstrijden aan de leiding gaat en al zeker is van een plek bij de laatste zestien, kan het ook nog alle kanten op. Ghana heeft goede papieren om de volgende ronde te bereiken. De Afrikanen wonnen afgelopen maandag met 2-3 van Zuid-Korea en hebben daardoor twee punten meer dan Uruguay en de Aziaten. Uruguay zal sowieso moeten winnen van Ghana, een gelijkspel is niet voldoende. Ook Zuid-Korea heeft een overwinning nodig, maar neemt het in zijn laatste groepswedstrijd op tegen Portugal. Dat belooft wat…

Achtste finales:
Nederland - Verenigde Staten (3 december, 16.00 uur)
Argentinië - Australië (3 december, 20.00 uur)
Frankrijk - Polen (4 december, 16.00 uur)
Engeland - Senegal (4 december, 20.00 uur)
Japan - Kroatië (5 december, 16.00 uur)
1G - 2H (5 december, 20.00 uur)
Marokko-Spanje (6 december, 16.00 uur)
1H - 2G (6 december, 20.00 uur)

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd