Feyenoord
0 – 0
PSV

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'PSV houdt deur gesloten voor terugkeer Ihattaren in Eindhoven'

'PSV houdt deur gesloten voor terugkeer Ihattaren in Eindhoven'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

30 november 2022 – Mohamed Ihattaren zou terug willen keren naar PSV. De club ziet een hereniging met het voormalige wonderkind én enfant terrible echter niet zitten en houdt de deur naar een sensationele terugkeer voorlopig stevig gesloten. 

Dat schrijft de in Eindhoven doorgaans goed ingevoerde journalist Rik Elfrink van onder meer het Eindhovens Dagblad vandaag. 'Ingewijden zeggen dat hij dat zelf wel zou willen', weet hij te melden over de situatie van Ihattaren. 'Maar momenteel wordt er niet formeel over gesproken zegt PSV', vervolgt hij. 

En dat kan in de ogen van Elfrink maar één ding betekenen. 'Mijn interpretatie: er zal een oceaan water door de Rijn moeten vloeien, wil dit gebeuren', besluit hij. Dinsdag hintte Ihattaren nog op een terugkeer in Eindhoven toen hij op Snapchat een foto deelde waarop hij in PSV-shirt te zien is met daaronder onder meer de tekst 'soon'.

Ihattaren brak bij PSV door nadat hij in januari 2019 zijn Eredivisie-debuut had gemaakt. Daarvoor maakte hij al sinds 2010 deel uit van de jeugdopleiding van de club. Met voormalig trainer Roger Schmidt klikte het echter niet, waarna Ihattaren in 2021 vertrok naar Juventus. De Italianen verhuurden hem achtereenvolgens aan Sampdoria en Ajax, maar bij beide clubs liep zijn verblijf uit op een deceptie. Ajax neemt formeel op 31 december van dit jaar afscheid van Ihattaren, die nog tot  medio 2025 vast ligt bij Juventus. Vorige week kwam Ihattaren nog in het nieuws omdat hij werd opgepakt en een dag later weer werd vrijgelaten wegens 'ernstige bedreiging'. 

Lees ook: Advocaat Ihattaren: voetballer is weer 'in vrijheid gesteld'

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd