Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Er gaan biedingen van zestig miljoen binnenkomen voor Gakpo"

"Er gaan biedingen van zestig miljoen binnenkomen voor Gakpo"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

30 november 2022 – PSV moet rekening houden met een vertrek van Cody Gakpo, zo verwacht Hans Kraaij Junior. De analyticus zag de aanvaller ook in de derde groepswedstrijd van het Nederlands elftal de hoofdrol grijpen en verwacht dat hij niet meer te houden is voor de Eindhovense topclub.

Gakpo opende tegen Qatar de score en is daardoor de eerste Nederlander ooit die trefzeker was in zijn eerste drie wedstrijden op een WK. Ook tegen Senegal en Ecuador sloeg Gakpo toe. "Hij is niet meer te houden voor PSV", zei Kraaij Junior na afloop van de wedstrijd bij ESPN. "Als clubs een creatieve, scorende aanvallende middenvelder zoeken, zullen ze hem willen."

Kraaij Junior denkt dan ook dat PSV Gakpo na het WK niet meer terug zal zien. "PSV hoopte op een transfersom van veertig miljoen euro, maar er gaan echt biedingen van zestig à 65 miljoen euro binnenkomen voor hem. Dat is geen goed nieuws voor PSV en coach Ruud van Nistelrooij", oordeelt Kraaij Junior.

De 23-jarige Gakpo is dit seizoen namelijk ook de grote smaakmaker bij PSV, dat mede dankzij hem nog volop in de race is voor de landstitel. In veertien wedstrijden in de Eredivisie was Gakpo goed voor negen doelpunten en dertien assists.

Lees ook: Gakpo breekt fraai record in Oranje: 'Minimaal 100 miljoen' Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd