'Ronaldo akkoord met Saoedi's: dit zijn de bizarre financiële details'

30 november 2022, 10:43   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Groot nieuws uit Saoedi-Arabië: Cristiano Ronaldo heeft een mondeling akkoord bereikt met Al-Nassr. De Saoedische topclub gaat de 37-jarige Portugees een monstercontract laten tekenen. Ronaldo wordt met afstand de best betaalde sporter ter wereld.

Dat schrijft Marca. Ronaldo en Al-Nassr zijn het eens geworden over de voorwaarden. Hoewel Ronaldo nog zijn definitieve jawoord moet geven, lijkt het er zeer op dat de Portugees na het WK in Qatar voor een vertrek uit Europa kiest. Ronaldo zit momenteel zonder club nadat Manchester United besloot zijn contract te ontbinden vanwege een explosief interview over de club en coach Erik ten Hag.

Er ligt een astronomisch contract klaar voor Ronaldo, die voor tweeënhalf jaar gaat tekenen bij Al-Nassr. Per seizoen zou hij 200 miljoen euro op zijn bankrekening gestort krijgen. Als zijn verbintenis over 2,5 jaar afloopt, heeft hij dus 500 miljoen euro verdiend in de woestijn.

Ronaldo lijkt zijn laatste wedstrijd in Europa zodoende te hebben gespeeld. In zijn imposante loopbaan speelde hij 949 wedstrijden, waarin hij 702 keer trefzeker was en 223 assists gaf. Bovendien won hij vijfmaal de Ballon d'Or.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen