'Bizar gerucht uit Servisch kamp: spits heeft affaire gehad met vrouw keeper'

30 november 2022, 09:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een bizar gerucht houdt de gemoeren in Servië bezig. Het lijkt erop dat het onrustig is in het kamp van de nationale ploeg, omdat aanvaller Dusan Vlahovic een affaire zou hebben gehad met de vrouw van reservekeeper Predrag Rajkovi?.

Dat nieuws circuleert in de Servische media. In het televisieprogramma WK Praat van ESPN kwam het nieuws aan bod. Verslaggever Christian Wiellaert heeft contact gehad met Servische collega's, die bevestigen dat het gerucht rondgaat in hun geboorteland. Volgens hen is dat de reden dat Juventus-spits Vlahovic dit WK in Qatar op de reservebank zit. 

Servië noemt de reden van zijn reserverol een gebrek aan wedstrijdritme, maar daar is volgens de media niets van waar. Toch wordt er getwijfeld aan de correctheid van het bericht. "Heel veel serieuze media twijfelen wel aan het verhaal. Als dat gebeurt is, waarom zou je hem dan op de bank zetten en hem niet naar huis sturen?", aldus Wiellaert.

Het land van Dusan Tadic kan de onrust in het kamp niet gebruiken, want vrijdag krijgt Servië de laatste kans om de groepsfase te overleven. Servië bezet momenteel de laatste plaats met slechts één punt, maar kan tegen Zwitserland alsnog naar de tweede plaats klimmen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen