Balen voor Oranje: sterspeler VS lijkt op tijd fit voor achtste finales

30 november 2022, 08:15

Christian Pulisic vreest niet dat hij de WK-wedstrijd tegen het Nederlands elftal van komende zaterdag aan zich voorbij moet laten gaan. De absolute sterspeler van de Verenigde Staten werd geblesseerd naar de kant gehaald na zijn winnende goal tegen Iran, maar de schade blijkt mee te vallen.

Op aangeven van Sergiño Dest opende Pulisic na 38 minuten spelen de score namens zijn land. Daarbij kwam Pulisic hard in botsing met de Iraanse keeper. De aanvaller hervatte de strijd, maar werd in de rust naar de kant gehaald. Zonder de sterspeler hield de Verenigde Staten stand en bereikte het de achtste finales, waarin Oranje de tegenstander is.

Pulisic verwacht zelf dat die wedstrijd niet te vroeg komt voor hem. In het ziekenhuis bleek dat de aanvaller een bekkenkneuzing heeft overgehouden aan de wedstrijd. 'Ik ben ongelofelijk trots op het team en ik ben klaar voor zaterdag, geen zorgen', schrijft de 24-jarige Pulisic op social media. 

Over de ernst van de blessure van Josh Sargent is nog niets bekend. De speler van Championship-club Norwich City moest na rust eveneens worden gewisseld vanwege fysieke klachten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen