Steun rond Manchester United: "Ik geloof heilig in Erik ten Hag"

29 november 2022, 14:22   Bijgewerkt: 29 november 2022, 14:33

Ronald de Boer heeft er vertrouwen in dat Erik ten Hag bij het zinkende schip van Manchester United het tij kan keren. "We hebben het hier over de grootste competitie in de wereld, iedereen in de wereld heeft een mening over Manchester United", stelt de oud-international tegenover Sky Sports.

De start van Ten Hag bij United is allesbehalve wat hij ervan had verwacht. Clublegende Cristiano Ronaldo is met veel bombarie weggegaan, de groepswinst in de Europa League werd op het laatste moment afgesnoept door concurrent Real Sociedad en in de Premier League staat de club momenteel op de vijfde plaats na een dramatische start van het seizoen. Toch heeft De Boer er vertrouwen in dat het allemaal wel goed gaat komen bij United.

"Geef hem de tijd, ik geloof heilig in Erik ten Hag. Kijk naar Mikel Arteta, hij had het slechtste team ooit bij Arsenal en nu is hij op Guardiola na de beste trainer van de Premier League. Misschien pakt hij zelfs het kampioenschap." In het gesprek kwam ook PSV-aanvaller Cody Gakpo ter sprake. "Hij is een geweldig persoon, heel nuchter ook. Ik hou van hem als voetballer, maar ook als persoon."

De vleugelflitser van Oranje lijkt volgens De Boer dan ook rijp voor een overstap naar de Premier League. "Hij is een geweldig talent met veel snelheid, een heerlijk schot en een neusje voor het doel." Gakpo kan net als afgelopen zomer rekenen op veel belangstelling van buiten af, Ten Hag wil in januari Cody Gakpo naar Manchester United halen, zo meldt ESPN.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen