Bom barst bij Belgen: 'Lukaku moet ruzie in kleedkamer sussen'

29 november 2022, 08:04   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Na de 2-0 nederlaag tegen Marokko is de sfeer bij België bepaald niet optimaal. Sterker nog, na het verloren tweede groepsduel zouden de gemoederen in de kleedkamer hoog opgelopen zijn bij onze zuiderburen.

Dat schrijft de Franse krant L'Équipe. Verschillende spelers zouden flink tegen elkaar tekeer zijn gegaan. Zo was Jan Vertonghen boos op aanvoerder Eden Hazard. Die zou gezegd hebben dat de drie centrale verdedigers van de Rode Duivels 'te traag' zijn, een opmerking die bij Vertonghen in het verkeerde keelgat schoot.

Daarnaast zouden Romelu Lukakau en Michy Batshuayi, concurrenten voor de spitspositie, niet goed met elkaar om kunnen gaan. Hazard zou dan weer niet on speaking terms zijn met zijn eigen concurrent Leandro Trossard. En doelman Thibaut Courtois en middenvelder Kevin de Bruyne hebben al jaren grote onderlinge problemen. De keeper van Real Madrid zou het jaren geleden hebben aangelegd met de ex-vriendin van de middendvelder van Manchester City, waardoor ze elkaar nauwelijks een blik waardig gunnen.

Lukaku zou in de kleedkamer uiteindelijk als vredestichter hebben opgetreden. Hij haalde Vertonghen en Hazard uit elkaar, schrijft de Franse krant. Donderdag speelt België het laatste groepsduel tegen Kroatië. Gaat die wedstrijd verloren, dan zou dat een vroegtijdig einde van de WK-droom betekenen. De Belgen hebben momenteel namelijk drie punten, waar de Kroaten net als Marokko op vier punten staan en daarmee voorlopig de bovenste twee plaatsen in groep F bezetten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ach niets is menselijker dan onderling gezeik......, top professionals zijn ze......😇

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De rode "duivels" dus.......😂

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zeiden ze bij Oranje elkaar de waarheid maar in kleedkamer .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen