'Sensatie: Benzema keert wellicht terug in selectie Frankrijk'

28 november 2022, 17:30   Bijgewerkt: 28 november 2022, 17:38

Karim Benzema was toegevoegd aan de waslijst aan geblesseerde spelers van Frankrijk, maar zijn herstel lijkt sneller te gaan dan verwacht. Omdat bondscoach Didier Deschamps geen vervanger heeft opgeroepen voor de Ballon 'd Or winnaar, kan hij theoretisch gezien nog terugkomen in de selectie.

Benzema zou volgens de Spaanse krant Onda Madrid vanaf donderdag weer mee kunnen trainen met Les Bleus, als de bondscoach dit toestaat natuurlijk. De laatste groepswedstrijd tegen Tunesië is stiekem een beetje voor spek en bonen, de Fransen staan namelijk drie punten voor en hebben een doelsaldo van +4, vergeleken met het -2 van nummer twee Australië.

De terugkomst van de topspits is een mooie meevaller, maar misschien niet essentieel. Met Olivier Giroud (2 doelpunten) en Kylian Mbappé (3 doelpunten) is de spitspositie met succes vervuld. Na het wegvallen van Benzema heeft Deschamps ervoor gekozen om geen vervanger op te roepen, daarom zou de Madridista terug mogen keren in de selectie.

Ondanks dat Frankrijk tot nu toe hun poule domineert, zijn er de nodige grote namen die nog ontbreken bij de selectie. Onder andere N'Golo Kante, Christopher Nkunku en Paul Pogba konden uberhaupt niet afreizen naar Qatar. Tegen Australië viel Lucas Hernandez uit, hij is wél het hele WK uitgeschakeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen