Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Oude bekende komt na tirade Mourinho in beeld bij Feyenoord'

'Oude bekende komt na tirade Mourinho in beeld bij Feyenoord'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

28 november 2022 – Het lijkt niet meer goed te komen tussen Rick Karsdorp en AS Roma. De situatie van de 27-jarige rechtervleugelverdediger is onhoudbaar geworden na de harde uitspraken van José Mourinho. Feyenoord zou daar van willen profiteren.

Karsdorp kreeg eerder deze maand te horen dat hij wat Mourinho betreft mag vertrekken. De Portugese trainer gaf na afloop van het 1-1 gelijkspel van Roma tegen Sassuolo aan dat de rechtsback 'onprofessioneel' is en 'zijn ploeg heeft verraden'. Dat schoot in het verkeerde keelgat bij het kamp-Karsdorp.

Een deel van de achterban van de Italiaanse club liet ook zijn onvrede blijken door Karsdorp thuis op te wachten. Het was voor de verdediger aanleiding om met zijn gezin terug te keren in Nederland. Karsdorp meldde zich om psychische problemen af voor het trainingskamp in Japan, werd vervolgens gesommeerd om toch naar Rome te komen, maar is volgens Il Corriere dello Sport alweer huiswaarts gekeerd.

Meerdere clubs zouden Karsdorp in januari willen overnemen. Juventus, Istanbul Basaksehir, Fenerbahçe en Feyenoord worden door de Italiaanse krant genoemd als mogelijke bestemmingen. Feyenoord is de club waar Karsdorp doorbrak en in het seizoen 2019/20 op huurbasis terugkeerde. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd