Driessen openbaart 'echte' rol Promes in Russische knokpartij

28 november 2022, 12:09

De Russische kraker tussen Zenit St. Peterburg en Spartak Moskou werd zondag ontsierd door een enorme knokpartij, met daarin een hoofdrol voor Quincy Promes. De dertigjarige Nederlandse aanvaller werd aangewezen als aanstichter, maar was volgens Valentijn Driessen juist de vredesstichter.

Bij de Russische matpartij vielen liefst zes rode kaarten. Beelden van de schermutseling gingen zondag viraal. "Promes werd bij het filmpje aangekondigd als grote aanstichter, maar hij werd aangevallen, verdedigde zich een beetje en daarna ging iedereen los", begint Driessen zijn relaas in een video-item van De Telegraaf.

"Als je de beelden goed bekijkt, zie je dat Promes de enige was die een medespeler probeerde tegen te houden. Zijn rol was eigenlijk een heel goede. Promes zit voor iedereen natuurlijk aan de verkeerde krant van de streep, zeker in Nederland. Hij krijgt dus alles hoon en kritiek over zich uitgestort. In dit geval vind ik dat niet terecht", besluit de journalist.

Promes was niet een van de spelers die een rode kaart kreeg. Zenit St. Petersburg trok in de doelpuntloze bekerwedstrijd aan het langste eind door de strafschoppen beter te nemen dan Spartak Moskou.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die opmerking stak hem natuurlijk 😄

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Maakt niks meer uit. Die jongen is al dubbel en dwars veroordeeld door allerlei racistisch volk.

Banaan
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoezo racistisch volk? Die Jongen heeft zijn eigen neef proberen dood testeken. En je ziet hem in dit filmpje naar de kraag van de tegenstander grijpen. Niks onschuldigs aan.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen