Beelden: Promes aanstichter van grote knokpartij in Russische topper

27 november 2022, 18:34

De Russische topwedstrijd tussen Zenit Sint-Petersburg en Spartak Moskou is zondag compleet uit de hand gelopen. Spelers raakten slaags met elkaar op het veld, waardoor de scheidsrechter zich genoodzaakt voelde om zes rode kaarten te trekken. Quincy Promes was de grote aanstichter van de vechtpartij.

De oud-aanvaller van Ajax kreeg het aan de stok met diverse spelers van Zenit. De scheidsrechter probeerde het nog te sussen door tussen de spelers te komen, maar hij was uiteindelijk onmachtig. Promes werd niet van het veld gestuurd. De aanvaller, die zijn tweehonderdste wedstrijd speelde voor Spartak, verloor het bekerduel uiteindelijk na strafschoppen.

Promes ligt al maanden onder vuur, omdat hij volgens het Openbaar Ministerie twee jaar geleden zijn neef zou hebben neergestoken tijdens een familiefeest in Abcoude en omdat hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een criminele organisatie en drugshandel. Hoewel Promes altijd heeft ontkend, wordt hij beschuldigd van poging tot moord.

Vorig jaar zomer behoorde Promes nog verrassend tot de definitieve selectie van het Nederlands elftal tijdens het EK voetbal. Ajax besloot de aanvaller snel na het uitlekken van het nieuws te verkopen aan Spartak Moskou, waar hij bezig is aan zijn tweede periode. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij steekt er meer energie in dan sommige oranje spelers 😄

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen