Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Romano komt met update over Liverpool-interesse in Kudus

Romano komt met update over Liverpool-interesse in Kudus

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

27 november 2022 – Mohammed Kudus staat op de verlanglijst van Liverpool. De Engelse topclub overweegt deze winter of komende zomer een bod uit te brengen op de middenvelder van Ajax, maar volgens transferexpert Fabrizio Romano staat er een andere middenvelder hoger op de verlanglijst.

Liverpool gaat eerst alles op alles zetten om Jude Bellingham naar Anfield te halen. Dat schrijft Romano in zijn column bij Caught Offside. Bellingham is een van de grote sterren van Borussia Dortmund en de Engelse nationale ploeg, die momenteel bezig is aan het WK voetbal. In strijd om Bellingham heeft Liverpool naar verluidt concurrentie van Real Madrid en Manchester United.

Mede daarom zingt ook de naam van Kudus rond. Rond de Ghanese middenvelder van Ajax is echter nog niets concreet. Afgelopen zomer hoopte Kudus nog een transfer naar Premier League-club Everton te forceren, maar die overstap ging niet door omdat Ajax hem niet wilde laten gaan. De laatste weken was Kudus vaste waarde bij de Amsterdammers.

Volgens Romano is het afhankelijk van de keuzes van Liverpool of de toekomst van Kudus op Anfield ligt. Het is de grote vraag of Liverpool één of meer middenvelders wil strikken. "Voor nu weet ik in ieder geval zeker dat Bellingham topprioriteit is", aldus Romano. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd