Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ajax volgt verrassende WK-ganger: "Ze zijn geïnteresseerd, klopt"

Ajax volgt verrassende WK-ganger: "Ze zijn geïnteresseerd, klopt"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

27 november 2022 – Ajax heeft de aanvallende middenvelder Bilal El Khannouss in het vizier. De achttienjarige voetballer van RC Genk is door de bondscoach van Marokko meegenomen naar dit WK en wacht vermoedelijk een grote toekomst. Een van de clubs die hem volgt, is de regerend landskampioen van Nederland, zo vertelt zijn vader.

Bij Het Belang van Limburg wordt El Khannouss senior geïnterviewd over de loopbaan van zijn zoon. "Ja, het klopt dat ze geïnteresseerd zijn. Ze volgen Bilal al sinds zijn dertiende. Maar hij zit uitstekend bij KRC Genk en concentreert zich nu daarop", wil hij van een transfer momenteel nog niets weten. In België speelt El Khannouss met rugnummer 34, verwijzend naar Abdelhak Nouri.

"Bilal brengt Nouri wel vaker een bezoekje, omdat Nouri hem al volgde voor zijn ongeluk. Twee maanden geleden ging hij er nog langs", legt vader El Khannouss uit. Dat hij voor de nationale ploeg van Marokko speelt en niet voor België, namens wij hij jeugdinterlands voltooide, legt hij ook uit en mag dus opvallend worden genoemd. "Bilal deed dat voor zijn grootvader. Die is vorig jaar in juni overleden."

Lees ook: Bogarde niet in contact met Ajax: "Koeman zou moeten bellen"

El Khannouss debuteerde nog niet voor de nationale ploeg van Marokko, maar werd vanwege zijn goede spel in de Jupiler Pro League wel opgeroepen. Dit seizoen staat de teller al op zestien officiële wedstrijden, waarin hij één assist gaf. Mocht Ajax hem daadwerkelijk willen overnemen, moet er wel vermoedelijk een flink bedrag op tafel komen, aangezien zijn contract nog doorloopt tot 2026. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd