Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Messi geniet van hoofdrol tegen Mexico: "Nu alleen nog finales"

Messi geniet van hoofdrol tegen Mexico: "Nu alleen nog finales"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

26 november 2022 – Lionel Messi was zaterdagavond van groot belang voor Argentinië, dat op het WK met 2-0 van Mexico won. De aanvoerder weet dat de overwinning van groot belang was voor de Argentijnen. Nu moet de klus volgens Messi in de laatste wedstrijd tegen Polen worden geklaard door Argentinië.

Argentinië kreeg in de eerste helft weinig ruimte om te voetballen van een stug Mexico. De Mexicanen vlogen er vol in en maakten het de Zuid-Amerikaanse tegenstander erg lastig. "Dit was een erg moeilijke wedstrijd om op te staan", vertelde Messi na de wedstrijd. "Mexico speelde erg goed. De eerst helft was intens. In de tweede helft hielden we ons hoofd koel en speelden we weer als onszelf."

Lees ook: Messi wijst Argentinië de weg en blijft dromen van uniek afscheid

Messi wist dat er, na de verrassende nederlaag tegen Saudi-Arabië, gewonnen moest worden om uitzicht te houden op de volgende ronde. "We wisten dat we vandaag moesten winnen, dat was het enige wat ons te doen stond. We moeten nu niet stoppen en moeten alleen nog maar finales te spelen. Het is niet meer mogelijk om fouten te maken. We hebben vandaag aan alle verwachtingen voldaan. Dat deden we samen."

Groep C
Door de overwinning van Argentinië is de spanning in groep C van het WK om te snijden. Polen is met vier punten de trotse koploper en speelt aanstaande woensdag nog tegen de Argentijnen, die drie punten hebben. Dat geldt ook voor Saudi-Arabië, maar dat land heeft een minder doelsaldo. Mexico heeft pas een puntje gepakt en is de nummer vier van de ranglijst. De Mexianen spelen nog tegen Saudi-Arabië.

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd