Ajax
1 – 1
FC Volendam

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Premier League lonkt voor ex-doelwit PSV; Napoli zit in dubio'

'Premier League lonkt voor ex-doelwit PSV; Napoli zit in dubio'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

26 november 2022 – Kim Min-jae staat naar verluidt hoog op het verlanglijstje van grote clubs uit de Premier League. De centrumverdediger draait een uitstekend seizoen bij Napoli en is momenteel met Zuid-Korea actief op het WK. Kim Min-jae staat pas een half jaar onder contract bij de koploper van de Serie A.

Daar presteert hij echter uitstekend en dus worden grote clubs als Manchester United en Tottenham Hotspur door Sky Sports Italia genoemd. Napoli nam de Zuid-Koreaan afgelopen zomer voor ruim achttien miljoen euro over van Fenerbahce. Eerder verdedigde hij de clubkleuren van het Zuid-Koreaanse Jeonbuk en Beijing Guoan uit China. In de zomer van 2020 was PSV nog in de markt voor Kim Min-jae, die uiteindelijk te duur bleek voor de Eindhovenaren.

Inmiddels is de international van Zuid-Korea dus een zeer begeerde verdediger. Napoli is niet van plan om zomaar mee te werken aan een vertrek van de sterkhouder. Er geldt een afkoopsom van tussen de veertig en tachtig miljoen euro, maar die geldt alleen in de eerste twee weken van juli. Kim Min-jae ligt nog tot medio 2025 vast in Napels. Napoli heeft een optie om dat contract nog eens met twee jaar te verlengen.

WK in Qatar
De transfergeruchten zullen momenteel even niet aan Kim Min-jae zijn besteed. Hij richt zijn pijlen nu namelijk op het WK in Qatar. Daar speelde hij met Zuid-Korea de eerste wedstrijd met 0-0 gelijk tegen Uruguay. De 26-jarige verdediger heeft 45 interlands achter zijn naam staan en scoorde drie keer voor zijn land. Aanstaande maandag speelt Zuid-Korea tegen Ghana, vrijdag wordt de groepsfase afgesloten tegen Portugal. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd