Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Duitsland moet kraker winnen van Spanje: "Is onze eerste finale"

Duitsland moet kraker winnen van Spanje: "Is onze eerste finale"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

26 november 2022 – Hansi Flick weet dat er voor Duitsland een zeer belangrijke wedstrijd op het programma staat. Zondagavond staat in groep E namelijk de kraker tegen Spanje op het programma. De bondscoach van Die Mannschaft moet drie punten pakken, anders dreigt na twee duels al uitschakeling op het WK.

Duitsland verloor de eerste groepswedstrijd met 1-2 van Japan, terwijl de Spanjaarden Costa Rica met liefst 7-0 versloegen. "Dit keer zal iedereen een team zien dat weet wat er hier op het spel staat", vertelde Flick op de persconferentie over de het cruciale duel. "Wij gaan er alles aan doen om kans te blijven houden op de achtste finales. Daarom ligt onze focus volledig op deze wedstrijd. Dit voelt als onze eerste fianle van dit WK."

Lees ook: Lewandowski in tranen na doelpunt: "Ik heb mijn droom vervuld"

Flick zag Spanje uitstekend beginnen aan het WK en weet dat zijn ploeg aan de bak moet. "Het zal voor ons heel erg belangrijk zijn dat we onze duels winnen. Er zal veel van ons gevraagd worden als we een goede prestatie willen leveren. Spanje speelt al een tijdje in hun 4-3-3-systeem en is daar zeer vertrouwd mee. Maar wij hebben een plan en ik hoop dat we dat zondagavond goed kunnen gaan uitvoeren. Ik kijk uit naar deze wedstrijd."

Luis Enrique
In het Spaanse kamp was er deze week even tijd voor feest. Daarna werden de pijlen snel gericht op Duitsland. "Als er een team is dat dit kan doorbreken dat is het Duitsland wel", vertelde bondscoach Luis Enrique tijdens hun perspraatje. "Het Duitse team heeft spelers van wereldniveau. Maar wij zijn overtuigd dat wij ze ook kunnen verslaan en dat is ons doel. Het was een genot om de spelers te zien spelen tegen Costa Rica."

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd