Xavi Simons laat zich van zijn beste kant zien en mag hopen

26 november 2022, 15:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Xavi Simons lijkt volgens De Telegraaf dicht bij zijn debuut op het WK te zijn. De negentienjarige middenvelder kreeg in de groepswedstrijden van het Nederlands elftal tegen Senegal (2-0) en Ecuador (0-1) geen speeltijd, maar maakt tijdens trainingen een goede indruk.

Zo ook deze zaterdagmorgen, een halve dag na de wedstrijd tegen Ecuador. Waar de basisspelers snel weer naar binnen gingen, werkten de reserves een volledige training af. 'Xavi Simons, Jeremie Frimpong en in iets mindere mate – de nog inhoud tekort komende – Kenneth Taylor lieten zich van hun beste kant zien', schrijft bovengenoemde krant.

Een (inval)kans lijkt zodoende dichtbij. De roep om Simons klonk vrijdagavond al luid, toen het Nederlands elftal er nauwelijks in slaagde gevaarlijk te worden tegen Ecuador. 'Het voor de onbevangen spelende PSV'er te hopen dat Van Gaal vooral oog heeft voor zijn vele geweldige acties en niet het ene moment dat hij – ondanks de duidelijke coaching van zijn medespelers – de bal te lang vasthield en verspeelde', zo valt te lezen.

Voor Simons zou een debuut op het WK tevens zijn interlanddebuut betekenen. 'Misschien is Simons in staat de ingedutte selectie van Oranje wakker schudden. Het is ongetwijfeld een van de scenario's die zaterdagmiddag in het St. Regis Hotel worden besproken', besluit De Telegraaf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

LowieNormaal
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De 'nieuwe jongens' er allemaal in. Die willen nog strijden voor hun land. Ik zou sowieso zeggen na elk toernooi de oudere eruit en een nieuwe lichting erin.

1pietgerrist
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

kreeg in de groepswedstrijden van het Nederlands elftal tegen Senegal (2-0) en Ecuador (0-1). Weer een domme fout, het was 1-1 tegen Equador. Laat echte journalisten het werk doen en geen koekebakkers!

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Slechter dan Klaassen en Berghuis kan niet! ff frisse jongens erin. DeJong ook ipv Jansen, Malacia ipv Blind en Bijlow ipv Noppert.

1pietgerrist
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zeker een fan van dat clubje uit die kuip

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat clubje die met 15 nieuwe spelers, ten koste van het bedrag dat die club uit de graftombe er 1 koopt, bovenaan staat . Bedoel je dat clubje . Ik zou als fan /succesmeeloper van die club die geld wegsmijt, en dan nog de scheids nodig heeft ,waar de fifa al jaren lang test met extra tijd . Waar iedereen na 75 minuten wegloopt . Waar de coach de schuld krijgt voor kut transfer beleid . Maar fff niet zo hoog van de toren blazen . Er is op dit moment in 020 ook niemand die in oranje hoort . Bijlow heeft het verdiend ,en dan gaan we zien of hij het redt .

1pietgerrist
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gebeurt eens in de zoveel jaar. Wees er blij mee.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen