Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Ten Hag identificeert Gakpo als opvolger van Ronaldo'

'Ten Hag identificeert Gakpo als opvolger van Ronaldo'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

26 november 2022 – Erik ten Hag wil in januari Cody Gakpo naar Manchester United halen, zo meldt ESPN. De 23-jarige aanvaller van PSV is bij de Engelse topclub in beeld als vervanger van Cristiano Ronaldo, die na het WK zijn heil elders gaat zoeken. Of PSV wil meewerken aan een vertrek van Gakpo, is nog maar de vraag.

Manchester United kan, zeker na het vertrek Ronaldo, een aanvallende impuls wel gebruiken. Het was de bedoeling dat The Red Devils in januari geen grote aankopen zouden doen, maar door het vertrek van de Portugese superster is alles anders. Er is een plekje in de selectie van Ten Hag vrijgekomen en nu het mega-salaris van Ronaldo (15 miljoen euro per jaar) wegvalt, is er meer financiële ruimte om wat te doen.

Ten Hag wil zich graag versterken op de flanken. Daarvoor is niet alleen Gakpo, maar ook Rafael Leão van AC Milan in beeld. De eveneens 23-jarige aanvaller wordt als Plan B van Manchester United gezien. Voor hem wordt waarschijnlijk pas een poging gewaagd als het niet lukt om Gakpo los te weken bij PSV. De Oranje-international kostte tot voor kort 50 miljoen euro, maar zijn transferwaarde lijkt door zijn twee doelpunten op het WK een behoorlijk stukje te zijn gestegen.

Manchester United was afgelopen zomer ook al geïnteresseerd in Gakpo. De Oranje-international ging er lange tijd zelfs vanuit dat hij de overstap naar Old Trafford zou maken. De interesse werd echter niet geconcretiseerd. Southampton en Leeds United hoopten daar van te profiteren, maar tastten mis. Gakpo ligt bij PSV nog tot de zomer van 2026 vast.

Lees ook'PSV kan cashen met Gakpo: gesprekken met vier topclubs gepland' Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd