Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Zou me niet verbazen als Noppert bij Ajax terechtkomt"

"Zou me niet verbazen als Noppert bij Ajax terechtkomt"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

25 november 2022 – De grootste verrassing aan Nederlandse zijde op het WK is tot nu toe doelman Andries Noppert. De 28-jarige keeper van sc Heerenveen is ineens basisspeler en zou volgens Aad de Mos zomaar naar Amsterdam kunnen vertrekken.

In de podcast Twee Viertje met Aad zegt De Mos dat hij Noppert nooit als eerste keeper in Oranje had verwacht. "Je ziet wel dat hij kwaliteiten heeft, bij Go Ahead heb je dat ook gezien", begint de trainer in ruste. "Maar toen bekend werd dat Cillessen niet meeging had ik gedacht aan Justin Bijlow."

Met een aantal goede reddingen maakte Noppert echter een prima indruk tegen Senegal. Het tweede groepsduel met Ecuador verliep echter minder voorspoedig voor de Fries, die met een wilde trap aan de wieg stond van de tegenaanval waaruit de 1-1 viel. Toch denkt De Mos dat Noppert inmiddels op de scoutingslijstjes van Ajax een prominente positie in kan nemen.

"Ajax zoekt een goede keeper, die nog niet boven de dertig jaar is. Noppert kan nog een jaartje of acht á negen mee. Als hij bij een topclub terechtkomt zou me dat niet verbazen." De Mos betwijfelt of de doelman dertig miljoen euro waard is, zoals her en der werd gesuggereerd. Maar: "Mocht hij tot het einde blijven presteren dan zie ik hem wel verkassen naar Ajax bijvoorbeeld." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd