Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Pirlo heeft begrip voor timing geruchtmakend Ronaldo-interview

Pirlo heeft begrip voor timing geruchtmakend Ronaldo-interview

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

25 november 2022 – Het interview waarmee Cristiano Ronaldo zijn lot als speler van Manchester United bezegelde kwam voor velen in de voetbalwereld als een verrassing. Toch kan Andrea Pirlo begrip opbrengen voor het moment waarop de Portugees de knuppel in het hoenderhok gooide bij zijn club. 

Pirlo kent Ronaldo goed sinds hun gezamenlijke periode bij Juventus. Daar had hij Ronaldo onder zijn hoede in het seizoen 2020-2021. De Portugees werd namens de Oude Dame dat jaar topscorer van de Serie A met 29 treffers in 33 duels. "Ik kon het heel goed met hem vinden", blikt Pirlo terug op zijn samenwerking met Ronaldo. "Hij heeft een interessant karakter, is een echte professional." Hij had er geen moeite mee zijn sterspeler in het gareel te houden, zoals Erik ten Hag dat wel had in Manchester. "Het is een kwestie van de juiste balans vinden en empathisch zijn", verklaart Pirlo tegenover Diretta.it.

Het gewraakte interview met Piers Morgan kwam net vóór de start van het WK naar buiten. Pirlo weet wel waarom. "Ik denk dat hij al een tijd had gewacht. Hij heeft alles tot in de puntjes voorbereid", denkt de Italiaan. "Als hij het niet voor het WK had gedaan, dan hadden de media hem er het hele toernooi naar gevraagd. Ik denk dat hij dit uit de weg wilde hebben, zoals je een tand trekt die al een tijd los zit." Door de band met zijn club bewust te torpederen is Ronaldo volgens Pirlo helemaal vrij om nog één keer voor Portugal te schitteren op het WK. 

Daar is hij in zijn eerste duel deels in geslaagd. In de eerste helft van het de wedstrijd tegen Ghana zag Ronaldo nog een treffer afgekeurd worden, maar in het tweede bedrijf opende hij vanaf de penaltystip alsnog de score. Het bleek de opmaat voor een alsnog benauwde 3-2 zege voor de Portugezen. Aanstaande maandag hervat de ploeg de WK-campagne als om 20.00 uur wordt afgetrapt tegen Uruguay. De vrijdag daarna is Zuid-Korea de laatste tegenstander in groep H. 


Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd