Spelers Saudi-Arabië krijgen allemaal peperdure auto na ongekende stunt

25 november 2022, 16:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De sensationele overwinning op Argentinië heeft de spelers van Saudi-Arabië bepaald geen windeieren gelegd. Nadat er na de zege eerst al een nationale feestdag werd uitgeroepen door koning Salman waarop iedereen vrij was, hebben ook de internationals een fraaie beloning in het vooruitzicht gekregen.

Prins Mohammed bin Salman Al Saud kondigde vrijdag namelijk aan dat alle spelers van Saudi-Arabië een Rolls Royce Phantom krijgen, zodra ze terugkeren uit het WK in Qatar. Dat kan door de zege op Argentinië overigens wat langer duren dan gedacht: door die drie punten is er serieus uitzicht op het bereiken van de volgende ronde.

Maar zodra ze weer in hun eigen land, waarbij ze vermoedelijk worden ontvangen als helden, terugkeren, wacht voor alle spelers dus een Rolls Royce Phantom. Dat is het absolute vlaggenschip van het toch al dure automerk, waarvan de nieuwsprijs op bijna vier ton (386.000 euro) ligt.

Lees ookElftal van de eerste speelronde: dit waren de uitblinkers in Qatar

Saudi-Arabië won met 1-2 van Argentinië, mede dankzij een heel fraaie goal van Salem Al Dawsari. Daardoor is het koploper in de groep met verder Mexico en Polen, die in het eerste duel tegen elkaar niet verder kwamen dan een gelijkspel. Ook dat is gunstig voor het elftal van Hervé Renard, wiens rustspeech viral is gegaan na de overwinning. Polen is de eerstvolgende opponent voor de WK-sensatie, daarna volgt Mexico nog.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen