Tadic reageert op nederlaag tegen Brazilië: "Dat ging vandaag niet"

25 november 2022, 08:38

Het Servië van Dusan Tadic kende donderdag een lastige WK-start. De wedstrijd tegen titelfavoriet Brazilië leek sowieso al een moeilijke te gaan worden, en bleek in de praktijk té lastig. De Serviërs moesten simpelweg hun meerdere erkennen in Brazilië, zag ook Tadic.

"Brazilië was heel goed", begon de Ajacied na de openingswedstrijd in gesprek met de NOS. Aanvankelijk was hij niet ontevreden over de manier waarop zijn Servië weerstand bood. "In de eerste helft verdedigden we goed, maar daarna kreeg we het een beetje moeilijk. En na de 1-0 werd het nog moeilijker."

De Brazilianen zorgden ervoor dat Servië niet het eigen spel kon spelen. "Normaal proberen we meer positiespel te laten zien en meer druk te zetten, maar vandaag ging dat niet. Brazilië was constant in beweging, dat maakte het ons heel lastig."

Antony

"Natuurlijk wil je elke wedstrijd winnen, maar tegen dit Brazilië was dat heel moeilijk. We moeten ons nu richten op de volgende wedstrijd tegen Kameroen en proberen alsnog de volgende ronde te halen", besloot Tadic, die na de wedstrijd wel nog even had gesproken met oud-ploeggenoot Antony. "Ja, een klein beetje." 

Lees ook: Brazilië houdt hart vast: Neymar opnieuw geblesseerd op WK?

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen