Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Haller deelt nieuws vanuit ziekenhuis: "Tweede operatie geslaagd"

Haller deelt nieuws vanuit ziekenhuis: "Tweede operatie geslaagd"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

24 november 2022 – Vanuit het ziekenhuis is Sébastien Haller met een update gekomen over zijn gezondheidssituatie. Onlangs werd bekend dat hij voor de tweede keer onder het mes zou moeten in zijn behandeling tegen teelbalkanker. Die operatie is inmiddels achter de rug. 

"Een nieuwe stap in mijn revalidatie", schrijft Haller op Instagram bij een foto waarop hij poseert met zeven medewerkers van het ziekenhuis waar hij zijn operatie heeft ondergaan. "De tweede operatie is goed verlopen!", vervolgt hij. Daarna dankt hij het ziekenhuispersoneel voor de goede zorgen, om met een knipoog af te sluiten. "Ik haat het om aan het vervolg te beginnen."

Haller wordt sinds afgelopen zomer behandeld aan een tumor die werd ontdekt in één van zijn teelballen. Door de ziekte speelde hij nog geen minuut voor zijn nieuwe club Borussia Dortmund, dat hem net had overgenomen van Ajax toen de ziekte bij hem vastgesteld werd. 

Ook in Qatar is het nieuws van de operatie met goedkeuring ontvangen. Onder meer oud-ploeggenoten Davy Klaassen, Jurriën Timber en Edson Alvarez, die met respectievelijk Nederland en Mexico op het WK actief zijn, reageerden al op het Instagram-bericht. Ook Sofyan Amrabat, die met de Marokkaanse ploeg deelneemt aan het toernooi en Haller nog kent uit hun gezamenlijke periode bij FC Utrecht, liet zich niet onbetuigd. 

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd