Brazilië
0 – 0
Zuid-Korea

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Miljoenenbedrag voor Heerenveen door Noppert? "Niet doen alsof we er verrast door zijn"

Miljoenenbedrag voor Heerenveen door Noppert? "Niet doen alsof we er verrast door zijn"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

24 november 2022 – Bij sc Heerenveen houden ze er rekening mee dat de uitverkiezing van Andries Noppert in het Nederlands elftal een behoorlijke financiële klapper kan opleveren. De sluitpost is een van de verrassingen op het WK in Qatar, met een basisplaats en uitstekend eerste optreden tegen Senegal. In het Abe Lenstra Stadion houden ze rekening met alle scenario's.

Noppert kwam deze transferzomer, waarin hij ook dicht bij een overgang naar SC Cambuur was, transfervrij over van Go Ahead Eagles. Als hij zich in Qatar in de kijker speelt, kan dat de Friezen zomaar een transfer en een lieve duit opleveren. "Als Andries zo doorgaat en Oranje ver komt, dan zal er ongetwijfeld interesse komen. Als dat gebeurt, moeten we op dat moment niet doen alsof we er verrast door zijn", begint technisch manager Ferry de Haan tegenover Voetbal International.

Op dit moment is er overigens nog geen enkele concrete interesse, maar sc Heerenveen houdt met alle scenario's rekening. "Je moet altijd voorbereid zijn, maar het is niet zo dat ik nu allemaal keepers in kaart aan het brengen ben. Als er iets komt, is Andries de belangrijkste persoon", reageerde De Haan nuchter. Zelf hij had de technische man deze ontwikkelingen overigens ook niet verwacht. "Net zoals de meeste Nederlanders ging ik eigenlijk uit van Justin Bijlow."

Lees ook: Bijzondere anekdotes over Noppert: "Hij rookte als een schoorsteen"

Transfers sc Heerenveen
Het liefst gaat sc Heerenveen overigens verder met Noppert, benadrukt De Haan ook. "We willen na de winter zo goed mogelijk voor de dag komen en daar hebben we Andries bij nodig." Dat geldt niet voor Rami Kaib, die ontevreden is over de hoeveelheid speeltijd en geen basisklant is onder Kees van Wonderen. Hij mag in de winterstop wel vertrekken van sc Heerenveen, terwijl Pawel Bochniewicz een aanbieding heeft gekregen van de club om bij te tekenen. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd