Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Van Gaal opnieuw een gouden pik? Weg naar halve finale ligt open

Van Gaal opnieuw een gouden pik? Weg naar halve finale ligt open

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

24 november 2022 – Louis van Gaal vertelde voor de groepsloting waarin Nederland aan Qatar werd gekoppeld dat hij het geluk aan zijn kont heeft hangen. In 2014 zei de bondscoach gekscherend dat hij een gouden pik had. En opnieuw zou de keuzeheer iets soortgelijks kunnen zeggen, want in de huidige berekeningen ligt voor Oranje door de resultaten in de andere poules de weg naar de halve finale open.

Dat heeft alles te maken met onder meer de nederlaag van Argentinië tegen Saudi-Arabië. Daardoor is de ploeg van Lionel Messi niet langer de favoriet om als groepswinnaar door te gaan. In het vooraf meest waarschijnlijke scenario had Oranje na tegen Amerika in de achtste finale, Argentinië getroffen in de kwartfinale.

Dat is momenteel met de huidige standen echter Denemarken, dat in de achtste finales volgens de huidige berekeningen met Saudi-Arabië gaat afrekenen. Daardoor ontloopt Nederland vermoedelijk dus alle toplanden tot de halve finale. Daarin wacht met Brazilië wel direct een zware opponent. Als Oranje erin slaagt om die te winnen, dan treft het Argentinië, dat door de nederlaag in het eerste duel vermoedelijk aan de andere kant van het toernooi terechtkomt, berekende Gracenote.

Lees ook: Bergwijn heeft geen zin in persconferentie: "Hetzelfde als Davy"

Plan van Van Gaal
"Dit past precies in het plan dat de bondscoach heeft uitgestippeld om wereldkampioen te kunnen worden", stelt verdediger Daryl Janmaat in De Telegraaf over het plan van Van Gaal, die woensdag een familiedag organiseerde voor zijn selectie. "De bondscoach is er gewoon heel goed in een saamhorigheidsgevoel te creëren. Met onze vrouwen, vriendinnen, kinderen of ouders om ons heen voelde iedereen zich op zijn gemak, waardoor een groot saamhorigheidsgevoel ontstond."


Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd