Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Amrabat kwam door deze opvallende reden te laat voor tweede helft

Amrabat kwam door deze opvallende reden te laat voor tweede helft

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

23 november 2022 – Oplettende tv-kijkers zagen na de rust bij Marokko-Kroatië iets opvallends. De tweede helft begon namelijk bijna zonder middenvelder Sofyan Amrabat. Tegen ESPN vertelt hij de reden van zijn late terugkeer op het veld na de thee.

Misschien was hij in gesprek met de koffiedame, kon hij de weg niet vinden of moest hij even een grote boodschap doen. Geen van dat allen, Amrabat was namelijk zijn scheenbeschermer kwijtgeraakt. "Ik had last van mijn lies. Toen ik met de fysio bezig ging deed ik mijn scheenbeschermer af. Iemand had er een handdoek op gelegd, dus ik was hem kwijt", vertelt de middenvelder tegen ESPN.

Amrabat dacht dat zijn teamgenoten wel op hem zouden wachten, maar daar was absoluut geen sprake van. "Ik hoorde later van onze aanvoerder dat de scheids zei: 'Als-ie niet komt, gaan we beginnen'."

Marokko knokte zich uiteindelijk naar een punt in het duel met Kroatië. Een grote smet op de wedstrijd was het geblesseerd uitvallen van ex-Ajacied Noussair Mazraoui. De andere wedstrijd in de groep, tussen België en Canada, eindigde in 1-0. 

[tweet,ESPNnl/status/1595517985078272002[ Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd